تولید و عرضه فرآورده های لبنی سالم برای بازارهای داخلی و خارجی
توانمندسازی کارکنان و ایجاد رابطه انسانی پایدار و مسئولانه با آنها
افزایش خشنودی مشتریان و تعامل صادقانه با شرکای تجاری
کسب سود برای توسعه پایدار
ارتباط مسئولانه و موثر با مراکز و نهادهای غیردولتی مردم نهاد؛ ورزشی؛ آموزشی و زیست محیطی
لبنیات گلا آمل شعار« کیفیت گلا را کنترل کنیم »را با آگاهی کامل انتخاب و آن را به تامین کنندگان، همکاران و مشتریان خود اعلام نموده است . این شعار یعنی:
دعوت از تمامی تامین کنندگان مواد اولیه به مشارکت در تامین مواد اولیه مرغوب با رعایت استانداردها.
دعوت از تمامی نیروهای انسانی گلا به مشارکت در تولید محصول سالم و بهداشتی با رعایت استانداردها و مطلوب مشتری.
دعوت از تمامی عوامل توزیع به مشارکت در رساندن سالم محصول به مصرف کنندگان نهایی.
دعوت از مصرف کنندگان به مشارکت در نظارت دائمی و مستمر بر محصولات گلا.
اعتقاد راسخ داریم کیفیت گلا نباید فدای کمیت آن گردد.
اعتقاد راسخ داریم که ارتقای کیفیت محصول به رعایت دایمی بهداشت و ارتقای بی وقفه آن در همة سطوح فرآیند تامین مواد اولیه ، تولید و توزیع وابسته است.
اعتقاد راسخ داریم که با تولید محصول مرغوب با تکنولوژی و دانش روز ، علاوه بر تامین رضایت مصرف کننده در داخل ، می توانیم به عرضة آن در خارج از کشور ، امیدوار باشیم.
اعتقاد راسخ داریم حفاظت از کرة زمین وظیفة همة نسل ها است ، لذا گلا مصمم است با تمامی توان در حفاظت از محیط زیست کوشا باشد و از آلودگی آن پیشگیری کند.
اعتقاد راسخ داریم که پیروی از قوانین و مقررات ، گلا را در ارائه محصول بهتر یاری کرده و بستر بهبود مستمر را فراهم می کند.
اعتقاد راسخ داریم که نیروی انسانی در تولید و ارتقای کمی و کیفی محصولات نقش حیاتی دارد ؛ لذا با کاهش ریسک ایمنی و افزایش سطح بهداشت کارکنان همراه با آموزش مؤثر، میتوان به رضایت تمامی همکاران گلا افزود.
گلا برای دستیابی به اهداف بالااقدام به استقرارسیستم مدیریت کیفیت (ISO 9001) و سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی (HACCP) و OHSAS و 14001 مینماید. سیستم های یاد شده متناسب با خط مشی در جلساتی توسط مدیریت بازنگری می گردد.
درباره فرآوردههای لبنی گلا آمل
لبنیات گلا آمل در زمینی به مساحت حدود 11000 متر مربع در شهرکصنعتیآمل واقع است
با میزان تولید سالانه : 6000 تن پنیر UF ـ 1200 تن پنیر خامهای ، 6000 تن دوغ و1000 تن پودر پرمیت.
1- سال 1381 : راهاندازی خط تولید پنیر UF با تکنولوژی کشور دانمارک .
- : تاسیس تصفیهخانه فاضلاب صنعتی از آغاز تولید .
2- سال 1383 : تولید ظروف مصرفی گلا با تکنولوژی ILLIG آلمان .
- : استقرار سیستم مدیریتی ISO: 9001-2000 و HACCP .
3- سال 1385 : راهاندازی خط تولید پنیر خامهای با تکنولوژی دانمارک ، راهاندازی واحد اسپریداریر به منظور تولید پودر پرمیت و پودر شیر خشک .
- : کسب لوح برتر به عنوان واحد نمونه صنایع غذایی کشور به انتخاب وزارت بهداشت و درمان (معاونت غذا و دارو ) و واحد نمونه به انتخاب موسسه استاندارد استان مازندران .
4- سال 1386 : راهاندازی خط تولید دوغ .
- : واحد نمونه به انتخاب موسسه استاندارد استان مازندران .
5- سال 1388: ارتقاء تصفیهخانه فاضلاب و بهینه کردن کارائی آن با تکنولوژی جدید بمنظور جمعآوری گاز درقسمت بی هوازی .
- : فعالیت تحقیقاتی برای تولید محصولات ( دوغ و پنیر ( UFپروبیوتیک و تولید آزمایشی پنیر UFو عرضه آن در آینده نزدیک .
- تجهیز دستگاه بسته بندی پنیر UF و امکان استفاده از ممبران رولی به جای « پارچمنت شیت » به منظور تولید بهینه و افزایش ماندگاری محصول .
- : دریافت مجوز برای تولید محصولات جدید : پنیر خامهای + زیره ، پنیر خامهای + کالباس و پنیر خامهای + سیر و سبزی .
- : استقرار سیستم مدیریتی 18001 وISO:14001 .
- : ارتقاء سیستم مدیریتی ISO: 9001-2000 به ISO: 9001-2008 .
6- ارتقاء بسته بندی دوغ با شرایط " اسپتیک " به منظور تولید سالمتر محصول .
7- راه اندازی دستگاه بسته بندی پنیرUF 100 گرمی و پنیر خامهای 200 گرمی ساخت شرکت پریمودن ( دانمارک ) .
8- صادرات : پنیر UF و پنیر خامهای به کشور ژاپن و عراق ( صادرات با واسطه ) و پودر پرمیت به صورت ماهانه به کشور پاکستان .
9- تهیه نصب و راه اندازی دستگاه پانچ و برش برای تولید " ممبران پلاستیک رولی " به منظور تولید بهینه پنیرUF و ارائه آن از جمله به واحدهای دیگر تولید پنیر وUF و صادرات آن .
10 - تهیه ماشین آلات تولید ورق ( اکسترودر ) PS و PP – در حال راه اندازی .
11- تهیه دستگاه چاپ ظروف – در حال نصب و راهاندازی .
12- عضو فعال خانه صنعت و معدن ، انجمن غذایی و دارویی و عضو فعال انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای استان مازندران .
13- تعداد همکاران شاغل : 150 نفر (25 درصد لیسانس و بالاتر) .